EmdaCare is een initiatief van EmdaMed B.V. en EmdaPlast B.V.
Wij leveren producten voor de gezondheidszorg met een focus op de professionele instellingen, zoals ziekenhuizen.
Sommige producten komen ook in aanmerking voor directe verkoop en worden middels andere kanalen aangeboden. Kijk voor meer informatie over EmdaMed op www.emdamed.nl en voor EmdaPlast op www.emdaplast.nl

ONZE MISSIE
De meest gewaardeerde leverancier zijn van hoogwaardige kwalitatief medische producten, met een focus op innovaties en wensen van onze relaties.

OVER ONS
EmdaMed B.V. is opgericht in 1985. Sinds 2003 werken wij nauw samen met Dahlhausen. Dit zeer gerenommeerde Duitse familiebedrijf is al in 1854 opgericht. Onze bedrijfscultuur zien wij als een toegevoegde waarde in het opbouwen en onderhouden van de relaties met onze klanten. Sinds medio 2016 is EmdaPlast overgenomen door EmdaMed.

ACTUALITEIT
Met onze producten richten wij ons op de specialismen chirurgie, plastische chirurgie, anesthesie/IC, respiratie, hygiëne en verpleging. In onze visie past geen strikt merkenbeleid, echter wel het te allen tijde kunnen aanbieden van actuele, state-of-the-art concepten, pakketten en producten.
Samen met u als gebruiker ontwikkelen wij graag customised producten die door onze fabrikanten worden geproduceerd. Met onze exclusieve en hoogwaardige producten, stellen wij u als zorgaanbieder in staat uw patiënten optimale zorg te bieden.

ASSORTIMENT
Naast onze exclusieve partners laten wij diversen producten produceren onder ons eigen label EmdaMed. Al onze eigen EmdaMed producten worden vervaardigd bij gerenommeerde fabrikanten. Daarnaast vertegenwoordigen wij ook alle merken die aansluiten bij onze productgroepen.

I.C.T.
Door onze technologische ontwikkelingen is het mogelijk om op “fijn-distributie”-niveau uw bestellingen te kunnen leveren. Wij zijn in staat uw specifieke wensen uit te voeren, zoals budget- of assortimentkeuzes per afdeling en/of patiënten.


 
 
 
 
 


EmdaCare is een initiatief van EmdaMed B.V. www.emdamed.nl